Selasa, 12 Juli 2011

Mindennapi kenyér... és sütemény

Hogy miket eszünk?
Az egyik legfontosabb, minőségi ugrás a házba költözésünket követően, hogy végre végre tudtam rendes kenyeret sütni!!!
Az alapanyagok egyenlőre hazaiak, vagyis magyar élesztő, és sikér, valamint magyar liszt kerül bele, várakozással nézegetem a fogyatkozó készleteket... ugyanis a palacsintasütés az itteni liszt okán már egyszer meghiúsult...
Node addig is sül a kenyér.
Házi baracklekvárral mennyei...
És van meggyünk is, még néhány üveggel, így készült meggyes süti is, amit egy perc alatt evett meg a kis társaság. Dejó is egy kis csukott szemes, székben hátradőlős hazai!!!
És hogy az amúgy már lejárt, de számomra teljesen élvezhető túró rudiról se felejtkezzem meg... Mari, Pali köszönjük... Peti, nehogy elfelejsd!!! :)
És ha valaki a kenyérsütőben dagasztott kakaós csiga receptjét is elküldené, akkor aztán teljes lenne az öröm. :)

Tidak ada komentar:

Posting Komentar